Serviceverkstad

Professionell serviceverkstad i Karlstad

Välkommen till Österbergs serviceverkstad. En plats där erfarenhet, kompetens, precision och omsorg möts för att ge dina maskiner och verktyg den vård de förtjänar. Vår verkstad är inte bara en del av vår verksamhet, den är hjärtat i det vi gör och en central punkt i vårt löfte om kvalitet till våra kunder.

Vänd dig till Österbergs auktoriserade serviceverkstad

Vi är inte bara specialiserade på att serva och underhålla ett brett spektrum av maskiner, utan vi erbjuder också experttjänster för kalibrering och besiktning. Vårt expertteam har djupgående kunskap och färdigheter inom allt från svetsteknik till hydraulik, skärande produkter och handverktyg. Denna mångsidighet och vårt tillägg av kalibrering och besiktningstjänster gör oss till en one-stop shop för alla era underhållsbehov, inklusive precisionssäkring och säkerhetskontroller.

Österbergs långa erfarenhet inom branschen är inte bara en merit. Den är kärnan i vår förmåga att leverera service av högsta klass. Vi förstår vikten av att era maskiner och verktyg inte bara fungerar felfritt, utan också uppfyller alla standarder och specifikationer. Genom att erbjuda både kalibrering och besiktning säkerställer vi att era verktyg och maskiner inte bara är i toppskick, utan också exakta och tillförlitliga i sitt arbete.

Reparationer, service och underhåll

Österbergs serviceverkstad erbjuder förebyggande underhåll, reparationer och montage. Vår tillämpning av de senaste teknikerna av högkvalitativa reservdelar i kombination med vår expertis inom kalibrering och besiktning garanterar att varje uppdrag uppfyller våra kvalitetsstandarder.

Vi är stolta över vår förmåga att erbjuda varje kund personlig och konkurrenskraftig uppmärksamhet. Vi förstår att varje uppdrag är unikt och vårt team arbetar nära varje kund för att säkerställa att deras specifika behov och förväntningar uppfylls. Välkommen till Österbergs serviceverkstad för en upplevelse som är lika pålitlig som den är professionell.

Vår serviceverkstad erbjuder bland annat:

Kontakta oss

Vi brinner för våra kunder

I kärnan av Österbergs ligger en enkel filosofi: att lyssna, anpassa och leverera. Med vårt team av dedikerade personer vill vi ge er en skräddarsydd upplevelse som inte bara uppfyller era förväntningar, men överträffar dem.

Nyfiken på vad Österbergs kan erbjuda dig?

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss via telefon eller fyll i kontaktformuläret intill. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.