Referenser

Peter Andersson HR-Chef

Jag stolt över hur vi lägger stor vikt vid personlig och professionell utveckling för alla våra anställda. Vi strävar efter att erbjuda en trygg och välkomnande arbetsmiljö, där en gedigen introduktion och en öppen, familjär stämning bidrar till att alla känner sig som en del av vårt företag. Genom att aktivt arbeta för jämställdhet och mångfald, är vi fast beslutna att vara en pionjär i branschen och skapa en arbetsplats där alla har möjlighet att växa och bidra till vår gemensamma framgång.

Jag lyfta fram hur vi prioriterar varje anställds personliga och professionella utveckling. Hos oss är det viktigt att alla, oavsett position, får chansen att växa. Vi är stolta över den resa vi erbjuder våra medarbetare. För att säkerställa bästa möjliga start för våra nyanställda, erbjuder vi en gedigen introduktion som sträcker sig över åtta veckor. Denna inslussning i företagets kultur och arbetsmetoder lägger en solid grund för deras framtida karriär hos oss.

Trygghet är också en grundpelare i vår företagsfilosofi. Österbergs är känt för sin stabilitet och säkerhet som arbetsgivare, vilket gör oss till ett attraktivt val för många arbetssökande. Vår kultur av kompetensutveckling kombinerat med en trygg arbetsmiljö skapar en plats där alla uppmuntras att bidra till företagets framgång.

Vår arbetsmiljö är öppen och familjär, och vi behandlar varandra som en del av en stor familj. Det uppskattas starkt av våra anställda, vilket framgår av vår senaste medarbetarundersökning. Trots att vi är verksamma inom en mansdominerad bransch, strävar vi på Österbergs efter att vara pionjärer för jämställdhet. Vi vill visa att vi utvecklas tillsammans och att kvinnor inte bara kan, utan också ska, ha en framträdande plats hos oss. Vårt engagemang för jämställdhet är en del av vårt bredare mål att attrahera och behålla en diversifierad arbetskraft.

Nyfiken på vad Österbergs kan erbjuda dig?

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss via telefon eller fyll i kontaktformuläret intill. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.